Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львів’ян кличуть на презентацію 36 та 37 чисел журналу “Наша спадщина”

У вівторок, 11 червня 2024 року, о 17.00 у Львівському палаці мистецтв (вул. Коперника, 17) відбудеться презентація журналу “Наша спадщина” – #36 і #37.

Подія організована у співпраці Українського Фотографічного Товариства (УФОТО), Львівського Фотомузею, ГС “Західноукраїнська спілка музеїв “, ГО “Наші скарби ” та Львівського палацу Мистецтв.

Багатьом відомий науково-популярний журнал ” Наша спадщина “. Журнал видається з 2014 року. Як правило, презентації кожного нового номера відбуваються у тих громадах чи місцях, про які є найбільше матеріалів у журналі.

Часопис виходить один раз у квартал. На презентації можна буде ознайомитися з кожним новим числом, а також почути цікаві розповіді про об’єкти культурної спадщини від головного редактора журналу та авторів статей.

Журнал можна буде придбати чи оформити передплату. Також можна буде виграти черговий номер, вгадавши об’єкт культурної спадщини на фото, які будуть представлені в кінці презентації. Треба буде вгадати, що це за об’єкт і де він знаходиться. То ж запрошуємо 11 червня 2024 року на 18.00 до Палацу мистецтв: м. Львів, вул. Коперніка 17 для участі у презентації журналу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ