Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові презентують оновлений журнал «КІНО-КОЛО»

Головний редактор журналу «КІНО-КОЛО» Володимир Войтенко презентує перший номер часопису «КІНО-КОЛО», що вийшов друком після 16-річної паузи.

В неділю, 18 серпня 2024 р. о 14 год., в рамках Шостих Львівських Фото Фестин, у Львівському палаці мистецтв (вул. М.Коперника, 17) відбудеться презентація проєктів видавничого дому «Антиквар» (Київ), присвячених кіно і фотографії.

Головний редактор журналу «КІНО-КОЛО» Володимир Войтенко презентує перший номер часопису «КІНО-КОЛО», що вийшов друком після 16-річної паузи. Відновлений журнал містить більше двадцяти публікацій фахівців з кіномистецтва та має назву «Україна в огні».

Директорка видавничого дому «Антиквар» Ганна Шерман розповість про те, як редакція працює з проєктами, пов’язаними з фотографією, про медійне партнерство з колекціонерами та державними інституціями.

Зокрема, говоритиме про:

  • «Антиквар» №118, присвячений історії та сучасності литовської фотографії;
  • «Антиквар» №117, присвячений історії української фотографії;
  • спеціальний випуск «Антиквара» — «Львівський плацдарм. До 80-річчя початку Другої світової війни», — що розповідає про маловідомі трагічні події осені 1939‑го;
  • фотоальбом «Микола Мандрич», що представляє творчий доробок цього талановитого оператора і фотографа,
  • двомовний фотоальбом «Незалежність. Найкращий час» / «Independence, Prime Time», приурочений до 30-річчя проголошення незалежності України.

На презентації продемонструють сторінки видань на великому екрані. Також гості події зможуть придбати друковані випуски тих видань, які є у наявності, та електронні випуски видань, які вже закінчилися (за символічну ціну).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ