Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Львів’янка отруїлася у фаст-фуді. Заклад зачинили

В одному із львівських закладів швидкого харчування отруїлася дівчина. Заклад зачинили, працюють слідчі, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомляють в управлінні з питань надзвичайних ситуацій Львівської міської ради, у харчових продуктах, які купила дівчина у мережі закладів швидкого харчування, виявлено рідину невідомого походження. Після споживання продуктів, дівчина зазнала отруєння.

«Такий факт мав місце, але причину поки встановлюють. Конкретніші дані будуть лише після офіційних висновків експертизи», - розповідає заступник головного санітарного лікаря міста Надія Стоцько.

Зараз заклад закрито. На місці працює слідчо-оперативна група, у складі якої 15 осіб. Серед них – представники управління з питань надзвичайних ситуацій Львівської міської ради, Львівського міського управління міліції та міської санітарно-епідеміологічної станції.

Експерти проводять дослідження виявленої рідини, результати очікують отримати сьогодні.

«Дівчина з’їла продукт, після чого їй стало погано. Батько дитини звернувся зі скаргою в суд з підозрою, що в продукті містилась ртуть», - розповів начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Львівської міської ради Володимир Рощин.

Потерпіла перебуває в обласній клінічній лікарні. Триває слідство.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ