Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’яни повідомили «Свободі», що не хочуть комендантської години для неповнолітніх

«Свобода», як і обіцяла, почала проводити зустрічі з мешканцями Львова, на яких запропонувала до розгляду проект порядку денного, який буде винесено на розгляд чергової сесії. Зустрічі відбулися з мешканцями Шевченківського району та Сихова. В подальшому такі заходи планується провести в Франківському та Личаківському районах Львова. Про це сьогодні, 26 січня, на прес-конференції у Львівській міській раді повідомив голова фракції ВО «Свобода» Руслан Кошулинський.

За його словами, на зустріч також були запрошені перевізники та голови районних адміністрацій міста. Кошулинський зазначив, що найбільше людей турбує питання підняття тарифів на перевезення в громадському транспорті, адже 80% мешканців Львова користуються послугами перевізників.

Кошулинський повідомив, що на обговорення виносилося пропозиція про введення комендантської години для неповнолітніх з метою профілактики правопорушень. в зимовий час – до 22.00, в літній час до 23.00, однак львів’яни таку ініціативу не підтримали.

«Це свідчить про те, що громадяни не довіряють міліції. Тобто, сьогодні є погана якість взаємин між міліцією та громадянами. Цю ситуацію потрібно якось виправляти. Особливо незадовільний стан таких взаємин на Сихові. Там люди просто не довіряють міліції», - наголосив Руслан Кошулинський.

Заступник голови фракції Іван Гринда повідомив, що львів’ян також турбують проблеми ремонту будинку та непрацюючі ліфти.

Заступник голови фракції Юрій Михальчишин повідомив, що до нього зверталися люди з проханнями забезпечити робочі місця, а також повернути приміщення, які були незаконно приватизовані.

«Пересічні громадяни дуже добре орієнтуються в цих питаннях. Вони вимагають повернути окремі об’єкти у власність територіальної громади», - запевнив Юрій Михальчишин.

Свободівці попросили, щоб усі ті, хто має досвід роботи та є фахівцями у різних галузях, зголошувалися допомагати депутатам як консультанти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ