Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Львів’яни стали аборигенами, які обслуговують туристів

Львів’яни перестали бути мешканцями Львова і стали аборигенами, які обслуговують туристів. Сьогодні ситуація складається так, що те, що може дозволити собі турист, пересічний львів’янин дозволити собі не може. Про це сьогодні, 3 березня, на прес-конференції у Львівському прес-клубі повідомив заступник директора з наукової роботи інституту «Укрзахідпроектреставрація» Роман Могитич.

«Ми хочемо Львів накрити ковпаком та нічого більше не робити, але ми забуваємо, що Львів динамічний, він постійно міняється», – каже Роман Могитич.

Роман Могитич переконаний, що для якісного виконання усіх видів реставраційних та реконструкційних робіт досить буде, щоб міська рада вимагала дотримання їх виконавцями відповідних вітчизняних стандартів, які є високими.

Він також розповів, що місто заборгувало інституту «Укрзахідпроектреставрація» в чотири рази більше грошей ніж Інститут заборгував податковій. Інститут покидають молоді фахівці, а працівникам нічим платити зарплату. Він повідомив, що наразі в Інституті є 37 проектів з реставрації.

Фото Михайла Дашковича.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ