Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львів'яни стартували на Паралімпійських іграх у Токіо

Сьогодні, 25 серпня, у Токіо офіційно розпочалися змагання літніх Паралімпійських Ігор. Починаючи з 3:00 за київським часом, у боротьбу за медалі вступили і львів’яни.
Фото Управління спорту Львова

Віктор Дідух у змаганнях з настільного тенісу (клас вісім) у матчі групового турніру особистих змагань здобув непросту перемогу (3:2) над нігерійцем Віктором Фарінлоє. Завтра, 26 серпня, Віктор Дідух зіграє другий матч у групі А проти британця Біллі Шілтона. Цей матч розпочнеться о 4:20 за київським часом.

Наталя Морквич вдало розпочали свої виступи в індивідуальних змаганнях на шаблі (фехтування на візках, клас А). Наталя без проблем подолала груповий етап, перемігши представниць Угорщини, Польщі, Італії та Великобританії. Такий результат дозволив Наталі кваліфікуватися одразу у чвертьфінал. Однак там Наталя Морквич, на жаль, поступилася грузинці Ніно Тібілашвілі - 13:15.

Андій Демчук також вийшов до чвертьфіналу змагань в індивідуальних змаганнях на шаблі (клас А), щоправда, для цього Андрію довелося докласти чимало зусиль. Спочатку Андрій з останнього четвертого місця вийшов з групи 2, а за вихід у чвертьфінал здобув вольову перемогу над німцем Маурісом Шмідтом.

У чвертьфіналі Андрій зустрівся з італійцем Едоардо Гіорданом, з яким уже зустрічався у груповому турнірі. Там Андрій програв з рахунком 2:5. У вертьфіналі Андрій Демчук з рахунком 15:11 взяв реванш у італійця Едоардо Гіордана і вийшов у півфінал змагань, де зустрінеться зі своїм земляком Артемом Маньком з Черкас. Італієць без поразок, на відміну від Демчука, пройшов груповий етап, одразу вийшов у чвертьфінал і був рейтинг-фаворитом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ