Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів'яни сваряться з адміністрацією ринку "Добробут"

Варта1
Варта1
Варта1
Варта1
1/2
Конфлікт мешканців із адміністрацією ринку “Добробуту” спалахнув сьогодні, 6 липня, Львові. За словами учасників конфлікту, адміністрація ринку незаконно заволоділа частиною дороги, пише Варта1.

Близько десяти років ринок «Добробут» незаконно володіє частиною вулиці Старої в центральній частині Львова, проте, лише недавно це обурило громаду Львова. Вулицю, яка б суттєво розвантажила транспортний потік від Богдана Хмельницького до площі Різні, перекрили перекрили шлагбаумом та металевими трубами. Про це кореспондентам Варти1 повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

“Сьогодні, 6 червня, близько 11:30 на вулицю Стару, 6 прийшли люди, які вимагають, щоб негайно відкрили для руху транспортних засобів вулицю Стару, виїзд на вулицю Сянську. Наразі все спокійно, ведеться діалог. Ще в травні  Управління поліції надіслало вимогу голові Галицької районної адміністрації вжити заходів щодо усунення перешкод дорожнього руху по вул. Стара,6, проте, до сьогодні нічого так і зроблено не було. Це і обурило людей”, - розповів Ігор Зінкевич.

При в’їзді на вулицю Стару працівники ринку «Добробут» збирають платню за паркування, а львів’яни навіть не здогадуються, що це звичайна вулиця, по якій безперешкодно має рухатися транспорт, а тротуарами ходити люди. За використання вулиці і тротуарів, на яких встановлені торговельні павільйони, місто не отримує жодної плати, ніхто не видавав жодних дозволів і погоджень, стверджує видання. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ