Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’яни за місяць купили нових автомобілів на 10 млн доларів

У жовтні у Львові та області зареєстрували 315 нових автомобілів, на кожен з яких в середньому витрачали 32 тисячі доларів.

Понад 40% зареєстрованих у регіоні машин мали ціну від 17 до 35 тисяч доларів. Ще 32% – дорожчі 35 тисяч. Середня вартість автомобіля у Львові склала 32 тисячі доларів. Минулого місяця загальна сума витрат на покупку нових машин у регіоні становила 10 мільйонів доларів, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання, – повідомляє аналітичний відділ сайту з продажу автомобілів RST.ua.

Найпопулярнішими у Львові були автомобілі корейської марки Kia, яких зареєстрували 36 авто на суму майже мільйон доларів. Також у регіоні часто купували Toyota і Volkswagen – по 26 проданих авто. Серед моделей у жовтні бестселером став кросовер Kia Sportage.

Загалом, минулого місяця в Україні зареєстрували майже 7 тисяч нових легковиків. Сумарна вартість цих машин перевищила 200 мільйонів доларів США, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання. Доля продаж автомобілів з дизельними двигунами минулого місяця склала 33%. Найбільше користуються попитом такі машини у Чернівцях, де частка дизельних авто склала 49%.

Нагадаємо, у січні-вересні цього року у Львові та області зареєстрували майже 3 тисячі нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому коштувала 32 тисячі доларів, а загальна сума покупок за 9 місяців склала 85 мільйонів доларів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ