Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

«Янгол Інститутської» потроху отямлюється після складної операції на мозку

Тяжкопоранений 21-річний Ігор Галушка на позивний "Тесак" потроху отямлюється після складної операції на мозку. Бійця поранили під час обстрілу Мар'їнки 10 квітня. Куля зачепила мовні центри, тож говорити він поки що не може. Про це йдеться в сюжеті 5 каналу.

"Кулі на знімку немає, тому що вона вилетіла, але є величезний перелом, повністю через весь череп проходить", – зазначає лікар, показуючи знімок рентгену.

Ще під час Революції Гідності 20 лютого Ігор під кулями снайперів витягував загиблих та поранених. Коли почалася війна – пішов на передову. В нього поцілили, коли кинувся на допомогу побратиму. "Спас свого товариша, в нього позивний "Риба", він тягнув 30 метрів , і потім вже ранили Ігоря", – розповідає родич пораненого Микола Попович.

Лікарі борються за життя одного з «Янголів Інститутської», якого поранили в АТО

Врятований Ігорем боєць зараз поряд – на сусідньому ліжку. Поруч чергують і родичі Ігоря – мати та брат приїхали зі Львова. "Я за нього завжди горда. Я в ньому і не сумнівалася", – каже мати Наталя Галушка.

Після тяжкого поранення захисника чекає тривала реабілітація. Але головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко: "Динаміка говорить про те, що все повинно бути добре. У нього героїчний дух. Він все робить, щоб швидше одужати. Видно, що у нього характер найсильніше героїчного вчинку".

5 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ