Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львів’янин може отримати 10 років за сепаратистські пости в Інтернеті

Завершено досудове розслідування відносно мешканця Львівщини, якого звинувачують у посяганні на територіальну цілісність та недоторканість України, повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

30 червня 2017 року прокуратура Львівської області скерувала до суду для розгляду по суті обвинувальний акт у кримінальному провадженні, досудове розслідування у якому здійснював слідчий відділ Управління Служби безпеки України у Львівській області, про обвинувачення мешканця Львівщини у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст.110 КК України (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України). 

Останній обвинувачується у тому, що упродовж 3 років, використовуючи псевдонім, здійснював розповсюдження у комп’ютерній мережі Інтернет матеріалів із закликами до вчинення дій з метою зміни меж території України в порушення порядку, передбаченого Конституцією України, поєднаними з розпалюванням національної ворожнечі.

Згідно санкції статті Кримінального кодексу України, за вчинення такого правопорушення обвинуваченому загрожує покарання до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ