Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львові навчили 100 нових підприємців, які хочуть заробляти на дитячих садочках і дизайні

У Львові завершився перший етап навчання для підприємців, які хочуть розпочати власний бізнес. Навчання проводилось в рамках Програми сприяння розвитку підприємництва у Львові на 2009 – 2010 роки. Про це повідомила сьогодні, 28 липня, тренер – консультант Оксана Порайко.
-

За її словами, понад 100 учасників взяли участь у безкоштовних тренінгах. На сьогоднішній день членами  тренінгів розроблено 3 бізнес – проекти: дитячого садочка,  інтернет - магазину та студії дизайну.

«Для того, аби підприємство було успішним, потрібно мати системне бачення свого бізнесу. Заклади бізнес-освіти повинні зосередитись на активній взаємодії із підприємцями, та бізнес-середовищем. Кожен заклад бізнес-освіти повинен працювати над розробкою нових програм підвищення кваліфікації для підприємців та виконання консультаційних та дослідницьких проектів. Проведення таких програм та проектів сприятиме вдосконаленню викладацького складу», - розповіла в.о. начальника відділу економічного розвитку Львівської міської ради Світлана Дорош.

Оксана Порайко також зазначила, що програма розвитку підприємництва на 2009 – 2010 роки передбачає  6 напрямкам: вдосконалення нормативно-правового регулювання підприємницької діяльності; фінансово-кредитна та інвестиційна підтримка малого підприємства; розвиток інфраструктури сприяння  підприємству; підтримка та розвиток кадрового потенціалу малого підприємництва.                                      

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ