Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові в березні госпсуд визнав банкрутами три юрособи

У їх числі - міське комунальне підприємство «Золочівтеплоенерго», справа про банкрутство якого була порушена за заявою ПАТ «Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» ще в лютому 2017 року.

Постанову, згідно якої було визнано банкрутом МКП «Золочівтеплоенерго», виніс суддя Господарського суду Львівської області Андрій Цікало – 09.03.2021 року.

З даного судового рішення вбачається, що госпсудом безспірні вимоги ініціюючого кредитора (ПАТ «Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України») до МКП «Золочівтеплоенерго» були визнані у розмірі 5 873859 грн. 98 коп. І що спочатку відповідною ухвалою Господарського суду Львівської області було введено процедуру санації МКП «Золочівтеплоенерго».

Однак виконання плану санації виявився малоефективним, не дієвим та не дало можливості відновити платоспроможність боржника. З огляду на це комітетом кредиторів боржника було прийнято рішення звернутись до Господарського суду Львівської області з клопотанням про визнання МКП «Золочівтеплоенерго» банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури.

Поміж двох інших юросіб, що були визнані банкрутами - Товариство з обмеженою відповідальністю «Вояві», справа щодо банкрутства якого була відкрита 17.12.2020 року за заявою ТОВ «Леополіс-Сіті». А також – ТОВ «Аудиторсько-Консалтингова Компанія Перше Бухгалтерське Бюро», заяву щодо банкрутства якого подало ТОВ «Кормел Груп» (справа була відкрита ухвалою госпсуду від 12.10.2020 року).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ