Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Литвин про часову революцію в Україні

«Коли був внесений законопроект відповідної постанови про час, я звертався до Кабміну із запитанням: якщо буде прийнята ця законодавча ініціатива, як це позначиться на економіці і що це дасть людям?», - сьогодні, 11 жовтня, під час прес-конференції у Львові Голова Верховної Ради Володимир Литвин розповів про деталі часової перевороту в Україні.

За його словами, Кабмін поінформував його про те, що будуть збитки в сумі 300 млн грн для Міністерства паливно-енергетичного комплексу.

«Більше збитків нема, і уряд підтримує прийняття відповідного рішення. Нині посипалися докори, звинувачення та пропозиції», - заявив Володимир Литвин.

Для себе Голова Верховної Ради зробив висновок, що Кабмін повинен виступати з єдиною обгрунтованою позицією і потрібно детально вивчити думку фахівців, медиків, та в разі необхідності «прийняти зважене рішення, беручи до уваги те, що це принесе особливий дискомфорт Західному регіону України».

«Є такі думки, що слід просто перейти на зимовий час, а влітку його не скасовувати. Думаю, що це питання треба спокійно розглядати, без взаємних докорів, і прийняти таке рішення, яке потрібне людям. Я вивчу ще раз думки всіх фахівців, щоб такого не було, що Кабмін підтримає, а потім збоку членів уряду йде критика», – зауважив Володимир Литвин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ