Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Литвин не хоче коментувати вибори без Тимошенко. (Відео)

«Ключовим є не сам закон про вибори, а демократична процедура виборів», - про це сьогодні, 11 жовтня, під час прес-конференції у Львові заявив голова Верховної Ради Володимир Литвин.

Відповідаючи на запитання Гал-інфо наскільки демократичними будуть вибори до Верховної Ради, якщо ув’язнять головного опозиційного лідера, Володимир Литвин відійшов від відповіді.

«Шановні колеги, давайте не будемо забігати наперед. Наскільки я знаю, суд не ув’язнив Юлію Тимошенко, а суд першої інстанції виніс вирок. Я так розумію, що будуть апеляції, і народні депутати працюють над відповідними законопроектами, звертаються до мене із своїм бачення того, як цю проблему вирішити», - заявив Володимир Литвин.

Володимир Литвин так і не дав оцінку демократичності парламентських виборів, якщо Юлію Тимошенко все ж ув’язнять.

Нагадаємо, що на початку прес-конференції Володимир Литвин заявив: «Що я з цього приводу скажу? Неочікувана очікуваність. Можливо так… Всі про це багато говорили і сьогодні все це відбулося».

За його словами, як відбуватимуться події навколо процесу над Тимошенко залежатиме від того, чи знайдуть політичні фракції компроміс з цього приводу.

Відео - Андрій Стаськів

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ