Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Льюіс Хемілтон підписав новий контракт з Mercedes

На офіційній Facebook-сторінці Formula-1 повідомили, що Mercedes та Льюїс Хемілтон підписали новий контракт, з яким гонщик відправиться за рекордним 8-м титулом в 2021 році!
Льюіс Хемілтон

"Я дуже радий вирушити у свій дев'ятий сезон з товаришами по команді Мерседес.

Наша команда досягла неймовірних речей разом, і ми з нетерпінням чекаємо подальшого розвитку нашого успіху, і при цьому постійно прагнемо вдосконалюватися як на, так і поза трасою.

Я налаштований продовжити подорож, яку ми розпочали, щоб зробити автоспорт більш різноманітним для майбутніх поколінь, і я вдячний, що Мерседес надзвичайно підтримав мій заклик вирішити це питання.

Мене надихає все, що ми можемо зробити разом, і я не можу дочекатися повернення на трасу в березні ", - зокрема зазначив Льюїс Хемілтон в коментарі для офіційного сайту Формули-1.

Нагадаємо, Хемілтон є семиразовим чемпіоном світу Формули-1, 2008, 2014 року, 2015, 2017, 2018, 2019 та 2020 років і дворазовим віце-чемпіоном 2007 й 2016 років, а також світовим рекордсменом за кількістю перемог у Формулі-1 (25 жовтня 2020 роки виграв гран-прі в 92 раз, обійшовши за кількістю перемог колишнього рекордсмена - Міхаеля Шумахера (91)).

Він приєднався до команди Мерседес у 2013 році, підписавши трирічний контракт та ставши напарником Ніко Росберга. 

У 2017 році, після несподіваного завершення кар’єри Ніко Росбергом, новим напарником Хемілтона став Валттері Боттас, який до цього був пілотом британської команди Williams Racing.

Як повідомив напередодні портал f1news, Валттері Боттас буде напарником Хемілтона і в цьому сезоні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ