Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Лижники-паралімпійці Львівщини здобули медалі на чемпіонаті України

У Західному реабілітаційно-спортивному центрі завершився чемпіонат України з лижних перегонів серед спортсменів з порушеннями слуху.

Змагання тривали тривав з 14 по 16 лютого. На цих змаганнях спортсмен Ярослав Гульоватий виборов срібну нагороду у спринті.

Від 16 лютого на цій базі триває чемпіонат України з лижних перегонів та біатлону серед людей з ураженням опорно-рухового апарату. Павло Баль уже виборов золоту нагороду, а Василь Кравчук - бронзову в перегонах на 5 км. Змагання триватимуть до 18 лютого.

«Нагадаємо, що недавно в Італії завершилися два етапи Кубка світу, на яких виступали наші лижники Павло Баль та Василь Кравчук. Там на двох вони завоювали вісім медалей. Тішить, що наші спортсмени сильні і на всеукраїнському рівні, і на світовому», – зазначив керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.

Усі троє спортсменів представляють Львівський регіональний центр «Інваспорт». Тренером Ярослава Гульоватого і Василя Кравчука є Володимир Любіжанін, а наставником Павла Баля – Богдан Добранський.

До речі, Павло Баль є героєм однієї з серій циклу фільмів «Повернення», який реалізували у межах проєкту управління «Ліга Нескорених».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ