Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На «Іграх Нескорених» ветерани й військовослужбовці змагатимуться в 9 видах спорту

Наприкінці квітня ветерани війни, військовослужбовці, рятувальники й правоохоронці, які отримали травми або захворювання внаслідок бойових дій, будуть змагатись за право представити Україну в складі національної збірної Invictus Games 2023.

Про це інформує Міністерство у справах ветеранів України. 

Прийом заявок на участь у відборі триває до 14 березня включно – для цього кандидатам необхідно заповнити коротку онлайн-форму та прикріпити первинні документи про отримання травми внаслідок бойових дій (наприклад, висновок МСЕК чи ВЛК) і довідку під спортивного лікаря.

Під час заповнення форми майбутні спортсмени мають обрати види спорту, у яких будуть змагатись за першість (взяти участь можна навіть не маючи спортивного досвіду). На Всеукраїнських змаганнях «Ігри Нескорених», за результатами яких сформують склад української збірної, буде можливість проявити себе в одному чи двох з дев’яти видів спорту:

● стрільба з лука

● легка атлетика

● велосипедний спорт

● пауерліфтинг

● веслування в приміщенні

● волейбол сидячи

● плавання

● настільний теніс

● баскетбол на візках

Нагадаємо, змагань з відбору кандидатів до збірної команди України в Invictus Games («Ігри Нескорених») проведуть у Львові у квітні. Самі ж міжнародні спортивні змагання відбудуться 9-16 вересня 2023 року в Дюссельдорфі (Німеччина).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ