Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

МА "Львів" та авіакомпанія "Елерон" розпочали міжнародні вантажні авіаперевезення

Аеропорт ʺЛьвівʺ та авіакомпанія ʺЕлеронʺ розпочали програму міжнародних вантажних авіаперевезень. Це важливий крок, який забезпечує роботу аеропорту під час карантинних обмежень. Про це 6 квітня інформує прес-службі Мінінфраструктури.
© Facebook/Міжнародний аеропорт "Львів"

Про це заявив Міністр інфраструктури Владислав Криклій сьогодні, 6 квітня 2020 року.

Перший літак Ан-26 української транспортної авіакомпанії ʺЕлеронʺ з вантажем Укрпошти 3 квітня відправився за маршрутом Львів – Рига – Львів.

ʺРозвиток вантажних перевезень - важливий напрямок діяльності аеропорту ʺЛьвівʺ. Минулого року вантажні перевезення здійснювалися за маршрутом Київ – Львів – Київ, Львів – Дніпро – Львів. Світова криза у пасажирському авіасполученні, спричинена пандемією коронавірусу, стала поштовхом для розширення програми вантажних перевезень. В умовах карантинних обмежень економіка країни має працювати. Вдячний команді аеропорту ʺЛьвівʺ та керівнику Тетяні Романовській за роботу, яка дозволяє підприємству працювати під час карантинних обмеженьʺ, - заявив Міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Через аеропорт ʺЛьвівʺ мережа регулярних вантажних перевезень пролягатиме до Східної і Північної Європи, країн Кавказу, Середньої Азії та Азії. Так, передбачаються рейси до Польщі, Чехії, Фінляндії, Бельгії, Білорусі, Німеччини, Грузії, Ізраїлю, Азербайджану тощо.

ТОВ ʺАК ʺЕлеронʺ планує забезпечити вантажні авіаперевезення через хаб в аеропорту ʺЛьвівʺ не тільки у міжнародному, а й у внутрішньому сполученні.

Після закінчення карантину розпочнеться програма регулярних щоденних вантажних польотів зі Львова та Києва до Дніпра, Одеси.

Авіакомпанія планує вантажообіг через аеропорт ʺЛьвівʺ на внутрішніх та міжнародних лініях в обсязі 3 256 тонн на місяць, або 39 072 тонни вантажу на рік в період з 2020 до 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ