Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Магазини медтехніки у Львові

Мережа салонів Ортомедіка величезна та має безліч відділень у різних містах на території України.

Так покупець може вибрати і придбати товар, що цікавить як в інтернет-магазині компанії, так і у відділенні салону у своєму місті. На сьогоднішній день медтехніка Львів – один із популярних запитів у пошуковому рядку в інтернеті. Ті люди, які прийшли до нас одного разу, назавжди стають нашими постійними покупцями, оскільки особисто переконалися у високому професіоналізмі співробітників компанії та якості продукції.

Якщо ви бажаєте здійснити покупку ортопедичного товару, то вам слід звернути увагу на салон Ортомедіка медтехніка у Львові. Кожна людина розуміє, як важливо стежити за своїм здоров'ям, і вчасно звертати увагу на будь-які нездужання, щоб не втратити погіршення здоров'я. Звісно, для цього слід регулярно проходити обстеження та консультуватися з лікарем, який при необхідності порекомендує до покупки найбільш підходящий товар, виходячи з усіх бажань та потреб клієнта.

Мережа салонів Ortomedica рада представити своїм покупцям різні товари для лікування, профілактики та навіть реабілітації після перенесеної хвороби чи операції. Обладнання в салоні купують як професійні клініки для оснащення своїх робочих місць усім необхідним, так і звичайні покупці для домашнього використання. Вся представлена продукція має необхідні сертифікати якості та тривалий гарантійний період, а наші фахівці завжди докладно розкажуть про будь-яку обрану продукцію та проконсультують щодо експлуатації, зберігання та догляду за нею.

Якщо вам чи вашим близьким необхідна якісна медична техніка у Львові, відвідайте салон Ортомедіка та виберіть все необхідне за доступними цінами.

Для того, щоб тримати під контролем своє самопочуття, та і у разі перших погіршень бути готовим до вчасних заходів, необхідно мати вдома професійну медтехніку. У нашому ортопедичному салоні у місті Львів або в інтернет-магазині можна знайти різні медичні аксесуари та техніку, наприклад:

  • Ортопедичні подушки

Дотримуючись правил та рекомендацій фахівців у питаннях здоров'я, не варто нехтувати якістю сну, так саме від нього залежить загальне самопочуття та правильне функціонування всіх внутрішніх систем, про це потрібно пам'ятати кожному. Створити якісне чи комфортне місце для сну зовсім не складно, для цього достатньо придбати ортопедичну подушку, і ваше тіло буде вдячним, а сон буде міцним та комфортним.

Використання ортопедичної подушки має ряд переваг:

  1. покращення працездатності протягом усього дня;
  2. налагодження кровообігу;
  3. звільнення від болю в шиї, спині та попереку;
  4. нормалізація роботи дихальної системи та позбавлення від хропіння під час сну;
  5. відведення зайвої вологи та потовиділень.

Салон Ортомедіка пропонує покупцям таких категорій популярні види ортопедичних подушок: для дорослих, вагітних, немовлят, дітей.

  • Тонометри вимірювання тиску.

У мережі салонів покупці можуть придбати та вибрати для себе такі види тонометрів: механічні, напівавтоматичні та автоматичні пристрої з функціями вимірювання тиску та частоти серцебиття. Також багато моделей має ряд додаткових функцій для отримання більшого обсягу даних про здоров'я користувача.

  • Глюкометри, представлені на прилавках салону, допомагають контролювати рівень глюкози в крові, а також тест смужки для них.
  • Небулайзери – компресорні, звукові, кисневі концентратори та всі необхідні для них комплектуючі.
  • Товари для підтримки краси та молодості – до них входять: апарати дарсонваль, лікувальна косметика, електричні та ручні масажери для домашнього використання.
  • Товари для спорту – устілки, наколінники, компресійні гольфи та багато іншого.

Вибираючи продукцію із салону Ортомедіка, ви обираєте якість та високий рівень обслуговування. Вся наша продукція має тривалий гарантійний термін, тому що ми працюємо виключно з перевіреними виробниками медичної продукції. Чекаємо на вас у таких містах: Київ, Дніпро, Нікополь, Кривий Ріг, Одеса, Харків та в багатьох інших на території України.

Адреси магазинів медтехніки у Львові

  1. м. Львів, вул. Личаківська, 1; Графік: пн-пт: 09:00-19:00, сб: 10:00-18:00, нд: 10:00-18:00; Телефон: +380671505131; Орієнтир: Магазин знаходиться неподалік від пл. Митна, навпроти Музею скульптури Йогана Георга Пінзеля.
  2. м. Львів, пр-т. Чорновола, 45; Графік: пн-пт: 09:00-19:00, сб-нд: 10:00-18:00; Телефон: +380671752082; Орієнтир: Магазин знаходиться майже в кінці будинку (рахуючи за напрямком автомобільного руху), неподалік від зупинки громандського транспорту вул. Хімічна.
  3. м. Львів, пр-т Червоної Калини, 64; Графік: пн-пт: 09:00-19:00, сб-нд: 10:00-18:00; Телефон: +380673093517; Орієнтир: Поміж ТЦ Вам та Поліклінікою #4.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ