Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Максим Козицький повідомив про події останньої доби на Львівщині

Начальник Львівської ОВА Максим Козицький поінформував про головні події, якими «жила» область минулу добу.

Як він зазначив, загроз ракетних ударів на Львівщині не виникало.

Також, львів’янка Анастасія Малошенко стала чемпіонкою Європи з черлідингу. «Золото» XI Чемпіонату Європи Анастасія здобула у парі з Єлизаветою Тимофєєвою з Кам’янського.

Окрім цього, на Львівщину евакуювали 20 дітей, які є вихованцями одного зі закладів Запорізької області. Служба у справах дітей Львівської ОДА поселила їх у відповідних закладах для дітей на території нашої області.

У Трускавецькій середній загальноосвітній школі №2 – гімназії облаштовують «Простір, дружній до дитини». У приміщенні будуть розвиваючі ігри, проєктор, телевізор й меблі. Проєкт втілює благодійний фонд «Рокада» спільно з НВК та міською радою. Простір призначений для комфортного дозвілля дітей, стабілізації та відновлення їхнього психоемоційного стану.

Городоцька громада Львівського району та Колочавська громада Закарпатської області підписали договір про співробітництво у сферах культури, екології та туризму.

На Самбірщині завершують ремонтні роботи на автодорозі загального користування місцевого значення Нагірне – Звір. Провели фрезерування дорожнього полотна, триває ліквідація ям пневмоструменевим методом.

До 31 серпня науковці можуть подати конкурсні пропозиції на обласний конкурс «Історія Української державності». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ