Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Максим Козицький прокоментував санкції РНБО проти проросійських телеканалів

Голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький на своїй Facebook-сторінці прокоментував санкції РНБО проти проросійських телеканалів.
Максим Козицький. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Козицький нагадав, що у 2018 році соратник Віктора Медведчука Тарас Козак став власником двох каналів – «112 Україна» та «NewsOne». Наприкінці цього ж року Верховна Рада України проголосувала за звернення до РНБО на чолі з тодішнім Президентом Петром Порошенком про введення санкцій проти цих каналів. Але нічого не відбулося.

"Відразу після обрання Президентом Володимира Зеленського Тарас Козак стає власником телеканалу «Zik». Російська пропаганда в Україні набирає обертів.

І ось РНБО та Володимир Зеленський підтримують те саме звернення Парламенту України часів Порошенка, бо воно залишається чинним. І буквально за кілька годин російським телебачкам «перекривають» повітря. І робить це саме Володимир Зеленський!

Зеленський ввів санкції проти телеканалів "ZIK", "112 Україна" і "NewsOne"

Канали залишаються у youtube, але голові політради ОПЗЖ Медведчуку надзвичайно важлива присутність саме на голубих екранах країни. Наприклад, інший представник ОПЗЖ Юрій Бойко має «зелене світло» на телеканалі «Прямий».

Злі язики подейкують, що справжнім власником «Прямого» є Петро Порошенко. Так що ж далі?", - зокрема зазначив Козицький.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ