Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Максим Козицький привітав латвійців з Днем Незалежності

Сьогодні національне свято відзначає країна-партнер України – Латвія. З нагоди свята країну привітав начальник Львівської ОВА Максим Козицький, він подякував за довготривалу підтримку.
Максим Козицький. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

«Мрія багатьох поколінь про незалежну державу стала для народу Латвії реальністю 104 роки тому. Був довгий та складний шлях, але сила, сміливість та наполегливість перемогли усі обставини. Вітаємо Латвійську Республіку, яка процвітає завдяки щоденній сумлінній праці кожного латвійця. Бажаємо успіху на вашому шляху, розвитку та підтримки на міжнародній арені, згуртованості усім громадянам. Від усього українського народу дякую за постійну та всебічну підтримку нашої держави. За конкретні дії. За те, що були з нами з 2014 року, а також за те, що з новою силою допомагаєте від 24 лютого. Цінуємо це. Пишаємось, що маємо таких надійних союзників. Разом ми переможемо зло, яке загрожує усьому світові. Dievs, svētī Latviju!», – підкреслив Максим Козицький.

Нагадаємо, що впродовж повномасштабного вторгнення Латвія неодноразово допомагала Україні. Зокрема, передавала вантажівки із боєприпасами, шоломами, сухпайками, медприладами та ліками, а також дизельне паливо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ