Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Максим Козицький розповів про те, як минула доба в області

На Львівщині за добу двічі лунали сповіщення про повітряну тривогу. Були загрози ракетного удару з акваторії Чорного моря, а також з Білорусі. Про це повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.
Начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький. Фото: ЛОР

"Дякую нашим бійцям протиповітряної оборони за те, що небо над Львівщиною залишилося спокійним.Наполегливо прошу всіх жителів області, якщо ви чуєте сигнал тривоги, йдіть в укриття і чекайте повідомлень від офіційних джерел", - очільник області.

Він також закликав регулярно оновлювати мобільний застосунок «Повітряна тривога», оскільки розробники час від часу встановлюють додаткові потужності для оповіщення.

"Вкотре нагадую, що фото-, відеофіксація місць уражень, зокрема, у реальному часі є забороненою! За це вас можуть притягти до кримінальної відповідальності. Не ставайте коригувальниками вогню, не допомагайте окупанту", - акцентував Максим Козицький.

За минулу добу, в області прихистили ще 585 співвітчизників, водночас понад 22 тисячі людей перетнули кордон на всіх переходах на території Львівщини.Усього від початку вторгнення рф в Україну Львівщина прийняла більше ніж 252 тисячі людей, які залишили свої домівки через небезпеку.

Поліція опрацювала майже 1400 повідомлень про підозрілих людей чи об‘єкти. Дякуємо громадянам за пильність. У воєнний час це особливо важливо. Лише разом зможемо перемогти!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ