Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Політика  |  Війна з Росією

Максим Козицький став лауреатом італійської Національної Премії

Напередодні, 2 вересня, у місті Ракальмуто на Сицилії відбулася церемонія нагородження італійською національною премією - Premio Nazionale Solidarietas 2023 Mons. Cataldo Naro.

Лауреатом премії цього року став Максим Козицький - голова Львівської обласної військової адміністрації. Він став першим українцем, удостоєним цієї престижної нагороди.

Під час урочистої церемонії Максим Козицький, який долучився до церемонії онлайн, виголосив промову, в якій подякував членам журі за високу оцінку його роботи. Він присвятив цю перемогу всім жителям Львівщини, зокрема захисникам України, які героїчно стримують російського агресора, тим, хто допомагає переселенцям, підтримує економіку регіону, а також усім, хто вірить у перемогу України.

Козицький наголосив, що Україна завжди була і залишається великою європейською державою. Він засудив безпідставну агресію Росії та геноцид українського народу, одним з доказів якого є ракетний удар по дитячому садку у Львівській області.

Голова Львівської ОВА закликав світ та Італію зокрема до подальшої підтримки України, аби завершити цю несправедливу війну. Він подякував організаторам премії за можливість бути почутим та організації Prosperity Ukraine за висунення його кандидатури.

Отже, престижна італійська премія Solidarietas вперше була вручена українцю - Максиму Козицькому. Це стало визнанням внеску в боротьбу за свободу України та підтримку жителів Львівщини. Нагорода є символом солідарності італійського народу з українцями у протистоянні російській агресії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ