Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Спорт

Максим Козицький вручив грошові нагороди Станіславу Горуні та Катерині Кривій

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/4
Голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький вручив грошові нагороди каратистам з Львівщини Станіславу Горуні та Катерині Кривій за високі досягнення на міжнародних змаганнях.

Зокрема, на чемпіонаті Європи – 2021 з карате Святослав Горуна здобув золоту медаль (у вазі до 75 кг), а Катерина Крива – бронзову медаль (у вазі до 50 кг).

"Пишаємося нашими переможцями! Ви – гордість не лише Львівщини, а й України, адже прославили її на весь світ. Такий хороший результат показує, що з молоддю потрібно працювати, в її розвиток потрібно вкладати! Я гордий з того, що є спортсмени на Львівщині, які захищатимуть синьо-жовті кольори", - сказав Максим Козицький.

Станіслав Горуна - заслужений майстер спорту та капітан української національної збірної України з карате, переможець Всесвітніх ігор 2017 року та Європейських ігор 2019 року. Він також володар олімпійської ліцензії на Ігри у Токіо. Тренером каратиста є заслужений тренер України, старший тренер національної збірної команди України з карате Антон Нікулін. Святослав Горуна тренується на навчально-спортивній базі літніх видів спорту Міноборони і є службовцем бази.

Станіслав Горуна вперше у кар'єрі став Чемпіоном Європи

Катерина Крива - майстриня спорту України міжнародного класу, атлетка Львівської школи вищої спортивної майстерності, тренерка. Виступає у вазі до 50 кг. У 2017 році стала чемпіонкою Європи особисто та в команді. На цьогорічному Чемпіонаті Європи з карате Катерина без поразок дійшла до півфіналу. Тренує Катерину Криву майстер спорту України Ігор Богдан.

Каратистка Катерина Крива перемагає у бронзовому фіналі чемпіонату Європи

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ