Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Економіка

Максим Козицький звинуватив Гетманцева у зв'язках з людьми з російських спецслужб

Як повідомив начальник військової адміністрації Львівщини Максим Козицький у нього є факти тісних звязків голови парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данила Гетманцева з людьми з російських спецслужб.

Як зазначив Козицький, він з великим подивом прочитав недолугий допис очільника Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики. в якому Данило Гетманцев у дивний спосіб хоче виправдати корупцію у Львівській податковій і прив’язує проросійську ОПЗЖ. Правда, без жодних фактів.

"А я маю дуже багато фактів з біографії Данила Олександровича, які свідчать про його тісні зв’язки з людьми з російських спецслужб", - зазначив Максим Козицький.

Він нагадав, що у недавньому інтерв’ю т.в.о. керівника СБУ Василь Малюк повідомив, що за відправлення в Україну агентів російських спецслужб відповідальний "офіс" двох посадовців часів президентства Віктора Януковича – заступника секретаря РНБО Володимира Сівковича та колишнього першого віцепрем'єра Андрія Клюєва. Під керівництвом цих двох осіб та в присутності кадрових співробітників Пʼятої служби ФСБ РФ збирали інформацію про Україну.

Більше того, за даними британської розвідки, Сівкович був одним із членів «маріонеткового уряду», який Росія готувала після нападу на Україну. Проти нього також накладені санкції США.

"Ви запитаєте, що Сівкович має до Гетманцева? А те, що Данило Олександрович 8 років був помічником Володимира Сівковича, депутата від «Партії регіонів», який співпрацює зі спецслужбами держави-агресора та зрадив свою країну! У 2017 році Данило Гетманцев хотів стати суддею, але Вища кваліфікаційна комісія суддів і Громадська рада доброчесності не пустили його на цю посаду саме через зв’язки з Сівковичем.

Тому у мене риторичне запитання – яке моральне право має Данило Гетманцев безпідставно звинувачувати когось у якихось зв’язках з ОПЗЖ, якщо левову частку свого життя він співпрацював зі зрадниками України?", - зазначив Козицький.

Він також повідомив, що учора Львівська ОВА двічі зверталася до Мінфіну, щоб там прокоментували ситуацію з Львівською податковою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ