Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

MANTRA DAY: 7 травня у Палаці Хоткевича відбудеться серія безкоштовних заходів

MANTRA DAY — це унікальний формат відпочинку, під час якого ви зможете спробувати хатха-йогу, яка зміцнює й оздоровляє тіло, а також познайомитись з практикою медитації, яка надає спокій, повертає сили і наповнює щастям.

Заняття з йоги проведе Оля Чень — сертифікований інструктор за міжнародним стандартом RYT-100, практикує з 2014 року. В практиці Ольга дотримується таких принципів: травмобезпека (на 1 місці); поступовість в освоєнні асан; детальні та зрозумілі пояснення щодо техніки виконання; невимушена атмосфера занять; важливе місце в практиці надається дихальним технікам. Отже, на заняття може прийти кожен, незалежно від фізичного рівня підготовки.

Музичну медитацію "Mantra party" проведе український інді-гурт SECRET FOREST. Вони є переможцями глядацького голосування на Leopolis Jazz Fest (Street music) 2019 та 2021 р., фіналістами телепроєкту "Українська пісня" і активними учасниками фестивалю "З країни в Україну“, ініціаторами благодійних заходів у східних областях України у 2016-2021 р. Особливістю гурту є використання нового музичного напрямку — soundhealing, який полягає у поступовому розслабленні тіла і розуму у супроводі легкої музики.

Коли: 07.05.2023

Йога з 11:00 до 12:30;

Mantra party з 18:30 до 21:00

Де: Палац Хоткевича (вул. Кушевича 1)

Вхід вільний на обидві події за умови попередньої реєстрації (посилання на реєстрацію)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ