Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Марафон transformACTION 2021: як це було

З 15 по 21 лютого відбувся масштабний безкоштовний онлайн-марафон NO LIMITS: transformACTION 2021, організований освітнім простором LIFTA.SPACE. Спікери окреслили основні тренди менеджменту, маркетингу, дизайну, розробки, також піднімали теми саморозвитку.

Безкоштовний онлайн-марафон transformACTION 2021 від освітнього простору LIFTA.SPACE протягом тижня висвітлив основні трансформаційні тренди в сучасних Діджитал напрямках. Це стало гучним стартом роботи нового українського проекту в сфері онлайн-навчання.

З 15 по 21 лютого відбувся масштабний безкоштовний онлайн-марафон NO LIMITS: transformACTION 2021, організований освітнім простором LIFTA.SPACE. Спікери окреслили основні тренди менеджменту, маркетингу, дизайну, розробки, також піднімали теми саморозвитку.

Івент об'єднав під гаслом трансформації 50 провідних спікерів з усього світу. Експерти виступили з доповідями, взяли участь в панельних дискусіях і спілкувалися з глядачами в режимі LIVE.

Понад 52 годин трансляції, 80000+ активних слухачів, десятки актуальних тем, які висвітлюють тренди і виклики сучасності — все це лише початок потужної хвилі форматування онлайн-навчання - амбітної мети, яку ставить перед собою простір LIFTA.SPACE і його команда.

Актуальність і значимість тижневого марафону підкріплюється вражаючим відгуком аудиторії:

Девід Лінч, Джим Багнола, Девід Аллен, Хариш Натараджан, Дмитро Деркач, Михайло Царьов, Анна Гончарова, Євген Таллер, Дмитро Карпачов, Ольга Яцина, Катерина Серебрянська, Katya Chilly транслювали спільну для всіх думку: гнучкість і курс на професійне і особистісний розвиток - це основний тренд десятиліття.

«Світ змінюється, адже змінюємося в ньому ми — це суть глобальної трансформації нової ери. Наша мета — не просто створити унікальний простір для самореалізації та саморозвитку кожного, а змінити в цілому підхід і культуру недосконалої систему освіти і розвитку сьогодення. Ми — проект нового покоління, стирає всі зайві бар'єри. Тому що можливо — все», — підвела підсумки засновниця і головний візіонер проекту Ірина Курочкіна.

Гасло NO LIMITS — це більше ніж концепція або мотивуючий слоган платформи. Марафон, з якого стартував проект, довів, що можливості відкриті для кожного: трансляції підтримували українську, англійську, російську та жестову мови; здолано бар’єри між слухачами та спікерами: вони могли обговорити будь-які питання в режимі реального часу.

Фундамент принципово нових відносин між слухачами та експертами вже закладено. І на ньому вже активно будується новий простір LIFTA.SPACE — справжня освітня екосистема, революційна культура обміну досвідом, навичками і поглядами.

Зараз на сайті LIFTA.SPACE вже доступні різні курси і інтенсиви, бібліотека освітніх продуктів постійно поповнюється.

Команда LIFTA.SPACE щиро вдячна кожному, хто став частиною марафону, і в кому озвалася трансформаційний ідея NO LIMITS. Саме аудиторія заходу, її відкритість і готовність до активного розвитку і стала ключовим джерелом натхнення для створення максимально привабливого, зручного і корисного контенту.

Lifta.Space — новий digital-простір росту, розвитку та надбання професійних та особистісних якостей. Проект — більше, ніж база знань. Це — екосистема, в якій кожен може набувати, обмінюватися та реалізовувати професійний досвід. Комплексний підхід до комплексного розвитку людини.

Ірина Курочкіна — засновник і керуючий директор Lifta.Space. Засновник і екс-СЕО міжнародного маркетингового агентства Digital Chain (DC). 10 років досвіду у створенні та управлінні проектами. Експерт з комплексних маркетингових комунікацій — понад 17 років досвіду.Понад 1600 реалізованих проектів, 200 + комплексних креативних платформ, 200+ міжнародних спонсорських комплексних розробок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ