Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Маркіян Мальський зустрівся із представниками міжнародної організації КАНАДЕМ

Сьогодні, 17 липня, голова Львівської обласної державної адміністрації Маркіян Мальський провів робочу зустріч з представниками міжнародної організації КАНАДЕМ (CANADEM). Про це проінформували у прес-службі ЛОДА.
Маркіян Мальський зустрівся із представниками міжнародної організації КАНАДЕМ. Фото: ЛОДА

Маркіян Мальський привітав гостей на Львівщині та зазначив, що Канада займає особливе місце у його серці.

У межах зустрічі очільник області поінформував присутніх про стан підготовки до позачергових виборів до Верховної Ради України, які відбудуться 21 липня.

ʺМи зараз готуємося до виборів, все проходить добре. У нас є детальний звіт і на даний час усе відбувається за планомʺ, - зазначив очільник Львівщини.

Він  наголосив, що виборчий процес на Львівщині відбуватиметься чесно та демократично, а також відмітив, що влада зацікавлена у максимальному рівні прозорості проведення виборчого процесу.

ʺВлада є відкритою для наших громадян. Яскравим прикладом цього стало виконання мого доручення щодо демонтажу металевої решітки на вході до приміщення офісу митниці на вул. Костюшкаʺ, - розповів голова Львівської ОДА.

За словами Маркіяна Мальського, усі громадяни отримають запрошення на вибори, а виборчі дільниці будуть готові на 100%.

ʺНаш пріоритет – демократичні цінності. Ми раді поділитися з вами нашим досвідом. Ми усвідомлюємо, що зараз Україна і ви протистоїте  гібридним загрозам. Зараз ми прагнемо фокусувати нашу роботу на конкретних фактахʺ, - наголосив Голова Місії КАНАДЕМ в Україні Ллойд Аксуорті.

Окрім того, учасники поспілкувалися про доступність виборчого процесу для осіб з інвалідністю, а також активне громадянське суспільство на Львівщині.

ʺУ нас  активне громадянське суспільство, особливо молодь. В області діє велика кількість громадських організацій. Яскравим прикладом є студентська громадська організація ʺМолода дипломатіяʺ, - розповів Маркіян Мальський.

Додамо, що зустріч відбулась англійською мовою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ