Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Економіка

"Мармеладний кіт": у Львові досі працюють крамниці російської мережі

Магазини компанії Мармеладний кіт, яка торгує солодощами, активно працюють щонайменше у трьох містах України – Львові, Києві та Житомирі. Бенефеціарні власники мережі - росіяни.

У Львові працює три крамниці «Мармеладний кіт» на проспекті Свободи, 41, на пл. Ринок, 43 та на вул. Галицькій, 9. Виявляється, що від тамтешнього мармеладу тхне російським душком.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ «Мармеладний кіт» зареєстроване в Україна в м. Київ, вул. Ярославська, 4Б, офіс 12; код ЄДРПОУ 43567649. Одним із співзасновників є компанія «ІГ Нідерланди Б.В. (YG Nederland B.V.), яка володіє часткою у 95%. Окрім цього поміж співзасновників є Островська Ганна Наілівна, яка володіє часткою у 5%.

А от бенефеціари - росіяни: 

  • Коротков Максим Миколайович (Росія, м. Москва, Сумський проїзд, буд.2, корп.1, кв. 380)
  • Касьянов Микита Петрович (Росія, Московська область, м. Красногорськ, вул. Головкіна, буд. 7, кв. 83)
  • Павлов Олексій Валерійович (Росія, м. Краснодар, вул. Абрикосова, буд.17, кв.96) 

 
Крамниці «Мармеладний кіт» мають профілі в Instagram. Українська версія Instagram діє під іменем -  marm_kit. Російський профіль компанії в Instagram – candycat.rus

Дописи та новини про акції від мережі збігаються що в російській, що в українській версіях. Тобто прослідковується єдина маркетингова політика компанії, яку диктують в Росії.  

В профілі компанії написано, що протягом минулого року свої магазини відкрили в 15 містах Росії. 

«Завдяки вашій підтримці ми йдемо вперед! На нас чекають нові міста й країни. А це означає, що ми запрошуємо тебе до команди Candy Cat», - такий допис російською мовою опублікований на російській сторінці компанії. 

Магазини цієї мережі працюють також у різних країнах – Румунія, Польща, Болгарія, Нідерланди та Україна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ