Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Марина Порошенко запросила дітей Сумщини на казку-мюзикл

27 грудня у Міжнародний день театру дружина Президента України Марина Порошенко запросила близько 400 дітей з особливими потребами та дітей, чиї батьки захищають територіальну цілісність і незалежність України, у Сумський обласний театр дітей та юнацтва на виставу «Чарівна райдуга кохання, або всі миші люблять сир». Про це повідомила прес-служба глави держави.

У вітальному слові Марина Порошенко подякувала акторам за те, що за допомогою мистецтва вчать маленьких українців відрізняти добро від зла, правду від брехні, друга від ворога, бо те, що знають і в що вірять діти України, є основою нашого майбутнього.

Звертаючись до дітей, пані Марина наголосила, що вони зростають в часи становлення європейської України, і саме від них залежить, якою наша країна буде завтра. «Хочу, щоб ви пам’ятали, що лише добрими справами, турботою і підтримкою один одного ми зможемо побудувати сильну державу. Саме такі цінності роблять нас єдиним непереможним українським народом!» — наголосила вона.

На згадку про зустріч та з нагоди професійного свята дружина Президента подарувала Сумському обласному театру дітей та юнацтва ікону як духовний оберіг та відеокамеру для пошуку нових творчих рішень.

Разом із дітьми бійців АТО Дружина Президента створила розділ «Сумщина» у «Книзі Миру», де маленькі сумчани вклеїли свої фотографії та залишили побажання.

«Сьогодні діти усієї України долучаються до загальнонаціонального проекту «Книга Миру». У ній очима маленьких українців розкриваються справжні цінності людства та звучить нагадування всім дорослим, наскільки чудовий світ без війни. Бо діти наділені унікальними здібностями бачити все набагато глибше і тонше, ніж нам здається. Діти – це наше майбутнє, без війни, кровопролиття і сліз. Вони заслуговують на мирне дитинство, посмішки, тепло і турботу рідних», — зауважив голова Сумської ОДА Микола Клочко. 

Усі діти, які взяли участь у створені «Книги Миру», на згадку про зустріч з дружиною Президента України Мариною Порошенко отримали сучасну художню літературу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ