Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

MasterCard запустила MasterPass в Україні

Компанія MasterCard запустила в Україні сервіс MasterPass. Про це пише AIN.UA.

MasterPass можна порівняти з електронним гаманцем, в якому зберігаються дані різних платіжних карт і інструментів, а також адреса доставки.

Таким чином, здійснюючи покупку в інтернет-магазині, користувачеві потрібно лише вибрати карту або рахунок, з якого він бажає зробити платіж, і одну зі своїх адрес, на яку хоче отримати доставку.

При цьому платежі через MasterPass ще безпечніше, оскільки сайт магазину не отримує дані про карти і рахунки користувача.

Інтернет-торговці можуть підключити MasterPass безкоштовно, звернувшись в службу підтримки сервісу.

Після цього на сайті магазина з'явиться кнопка "Оплатити з MasterPass", яка дозволить покупцеві здійснити оплату в кілька кліків без заповнення форм та реєстрації. Обробка і безпека платежів лежить повністю на MasterCard.

На сьогодні MasterPass доступний в 270 тис. магазинів. Україна стала 32 ринком, в якій запущений MastеrPass.

"Сьогодні Україна - найдинамічніший ринок електронної комерції в Європі. Згідно з дослідженнями, його зростання в 2015 році становило 35%", - говорять в компанії.

В Україні розрахуватися за допомогою MasterPass вже можна на сайтах більше 2000 інтернет-торговців. Також технологія працює в мобільних додатках. 

Крім того в компанії обіцяють, що за допомогою MasterPass можна буде платити не тільки в онлайні, але і в офлайн-магазинах завдяки технології безконтактних платежів NFC.

У США таку можливість запустять в липні 2016 року, але в Україні вона з'явиться не раніше 2017.

Економічна правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ