Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Матч за світову шахову корону відбудеться у Львові 8 березня

Фото Ipress.ua
Фото Ipress.ua
1/5
Сьогодні, 2 липня, під час зустрічі у Львові Президент України Петро Порошенко і президент Міжнародної шахової федерації (ФІДЕ) Кірсан Ілюмжинов домовилися про проведення у Львові фінального матчу Чемпіонату світу з шахів серед жінок між діючою чемпіонкою світу Марією Музичук та претенденткою на це звання - китаянкою Хоу Іфань, який запланований на кінець лютого- початок березня 2016 року, повідомив офіційний сайт Федерації шахів України.

Перед зустріччю Порошенка і Ілюмжинова в головний офіс Міжнародної шахової федерації подали заявка на проведення вищезгаданого матчу у Львові. Документ підписали міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, президент Федерації шахів України Віктор Капустін та мер Львова Андрій Садовий.

У коментарі ТАСС Ілюмжинов підтвердив проведення матчу у Львові і повідомив, що він відбудеться 8 березня 2016 року. «Буквально щойно зустрілися з Петром Порошенком, - сказав Ілюмжинов. - Він передав заявку від України FIDE. Ми вирішили, що матч пройде у Львові, старт призначений на 8 березня. На проведення матчу було два кандидати - Україна і Китай. Порошенко особисто очолить оргкомітет змагань».

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ