Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Майбутній транспортний хаб на розі Чупринки-Бандери: тривають нові роботи

На розі вул. Чупринки-Бандери, де облаштовують транспортний хаб, завершуються будівельні роботи. Як повідомили у ЛКП «Львівавтодор» там вже проводять роботи із замощення плиткою території.
Фото - ЛМР

«На площі, де буде функціонувати транспортний хаб, було проведено демонтаж старого покриття, заміну усіх комунікацій, які там прокладені, підключено воду до питного фонтанчика, змонтовано бетонні кільця під зелені насадження. Зараз виконуються роботи із замощення плиткою території майбутнього хабу. Погодні умови дозволяють проводити ці роботи. Натомість встановлення вуличних меблів і озеленення виконаємо вже  наступного року», - розповіли у ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, на перехресті вул. Чупринки - С. Бандери проводяться роботи із облаштування транспортного хабу. Основні будівельні роботи будуть виконані цього року, а встановлення вуличних меблів і озеленення виконають наступного року. Вартість робіт входить у вартість реконструкції вул. С. Бандери.

Задумано, що на невеликій площі між зупинками транспорту облаштують громадський простір, де можна буде зручно пересісти з одного виду транспорту на інший.

На території хабу будуть широкі 30-ти метрові зупинки, місця для відпочинку та станції прокату велосипедів та самокатів. Неподалік у паркувальних слотах можна буде зарядити машину. Павільйони озеленять в'юнкими рослинами, також висадять груші Каллері Шантеклер.

Крім цього, на площі встановлять питний фонтан, пристовбурові решітки з ґрунтовими світильниками для підсвітки дерев, велостійки із вмонтованими розетками для електровелосипедів, стійки для стоянки та зарядки самокатів. Також на площі будуть лавки різного типу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ