Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

„Майкрософт” хоче розширити діяльність на Львівщині

У рамках презентації Комітету з інформаційних технологій, яка проводилась 23 лютого 2006 року, відбулась зустріч представників ОДА з головою Комітету інформаційних технологій Американської Торговельної Палати в Україні п. Валерієм Лановенком, директором “Майкрософт Україна”. Про це повідомили у прес-службі ЛОДА.
На презентації були також присутні представники галузі інформаційних технологій та зв’язку, компаній - членів Палати, які працюють у м. Львові, члени Комітету з інформаційних технологій, керівники підприємств, організацій та Львівської торгово-промислової палати. На зустрічі обговорювалась робота, завдання та плани Комітету, а також заслуховувалась інформація про загальну структуру усіх комітетів, які працюють у Палаті.
Також було стисло представлено результати роботи робочої групи з інформаційних технологій та зв’язку при Консультативній Раді з питань іноземних інвестицій. Зокрема, про наміри розширити свою діяльність у Львівській області повідомив генеральний директор компанії “Майкрософт Україна” Валерій Лановенко. Однак для цього в Україні необхідно якнайшвидше створити таку систему захисту інтелектуальної власності, яка б відповідала міжнародним стандартам.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ