Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Майже 3 тисячі пацієнтів відновилися в Центрі медичної реабілітації у Брюховичах

У рекреаційній зоні передмістя Львова – у Центрі медичної реабілітації в Брюховичах, оздоровлюються пацієнти після інфарктів, інсультів, пневмоній та низки інших важких недуг.

Окрім цього, цей медичний заклад є частиною Національного реабілітаційного центру НЕЗЛАМНІ, тому зараз тут також відновлюються військові та цивільні, які постраждали внаслідок війни, повідомляють в ЛМР.

Тут працює велика команда спеціалістів: фізичні, ерго- та психотерапевти, лікарі функціональної діагностики, кардіологи, неврологи та рентгенологи. Центр облаштований новими реабілітаційними залами з найсучаснішими тренажерами. Все це – задля швидкого та повноцінного одужання пацієнтів.

Також тут є ерготерапевтична кухня, яка спеціально створена для відновлення необхідних побутових навичок та адаптації пацієнтів до самостійного життя поза медичними закладами.

«Оскільки наш Центр медичної реабілітації знаходиться біля соснового лісу, то є ідеальним місцем для відновлення пацієнтів з кардіологічними захворюваннями. Для комфорту пацієнтів ми вже провели капітальний ремонт частини приміщень центру, і продовжуємо покращувати умови», - зазначають у Першому медичному об’єднанні Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ