Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Майже половина українців отримує субсидії, - "Рейтинг"

Половина респондентів (51%) отримують субсидії для оплати комунальних послуг, 18% - не отримують, але мають намір оформити, 29% - не отримують і не збираються оформляти, 3% - не визначились. У порівнянні з листопадом 2016 року збільшилась кількість тих, хто отримує субсидії.Такі дані оприлюднила соціологічна група "Рейтинг".

На Заході та у Центрі більше тих, хто отримує субсидії, на Сході – найбільше тих, хто не отримують субсидії та не збираються оформляти. Чим старші респонденти, тим більше серед них тих, хто отримує субсидії.

Більше половини респондентів вважають, що держава повинна надавати субсидії на оплату комунальних послуг, так як зараз, 28% вважають, що краще отримати матеріальну допомогу від держави на підвищення енергоефективності за умови сплати тарифів за повною вартістю, 17% - не визначились. Серед тих, хто отримує субсидії і тих, хто хоче оформити субсидії, більше підтримки допомоги від держави на оплату комунальних послуг саме за рахунок надання субсидій.

Аудиторія: населення України від 18 років і старші. Вибірка репрезентативна за віком, статтю, регіонами і типом поселення. Вибіркова сукупність:

3000 респондентів. Особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження: не більше  1,8%.

Терміни проведення: 22-31 травня 2017 р.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ