Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Майже у всіх регіонах України перевищено рівень коронавірусних госпіталізацій

Міністерство охорони здоров'я оновило розподіл карантинних зон. Відповідно до нього, до "червоної" карантинної зони далі належать 10 областей і місто Київ. Водночас показник госпіталізацій хворих на коронавірус перевищено у 21 області та у столиці.

Про це інформують на офіційному сайті МОЗ.

Зокрема повідомляється, що показник госпіталізацій, який перевищує норму (60 на 100 тис. населення, - ред.), зафіксовано: у Києві, у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій та Чернігівській областях.

Зокрема у столиці цей показник станом на 4 квітня становив 117,4. Зайнятість ліжок із киснем в Києві станом на 4 квітня при визначеному показнику 65% - 82,5%.

Найвищий показник госпіталізацій станом на 4 квітня у Хмельницькій області - 131,2 на 100 тис. населення, у Вінницькій області - 106,4 на 100 тис. населення, у Житомирській області - 116,2, Миколаївській області - 111,8, Чернігівській - 108,1.

Найвищий показник завантаженості ліжок з киснем станом на 4 квітня у Житомирській області - 74%, Київській - 74,6%, Львівській - 72,5%, Миколаївській - 73,5%, Одеській - 69,1%, Сумській - 67,3% (при визначеному показнику 65%).

Додатково

Нагадаємо, що у "червоній зоні" перебувають: Київ, Житомирська, Івано-Франківська, Закарпатська, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Чернігівська, Чернівецька області.

Нагадаємо, як раніше повідомляло Гал-інфо, Упродовж минулої доби на території України було виявлено 10 179 нових хворих на коронавірус.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ