Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Медики «ОХМАТДИТу» відвідали дитячий шпиталь у Парижі

Фото: Центр дитячої медицини. Лікарня
Фото: Центр дитячої медицини. Лікарня "Охматдит"
Фото: Центр дитячої медицини. Лікарня
Фото: Центр дитячої медицини. Лікарня "Охматдит"
Фото: Центр дитячої медицини. Лікарня
Фото: Центр дитячої медицини. Лікарня "Охматдит"
1/3
Делегація Центру дитячої медицини, лікарні «ОХМАТДИТ» відвідала французький дитячий шпиталь «Necker-Enfants Malades Hospital» на запрошення французьких колег для розвитку спільного проєкту Міжнародного медичного партнерства. Про це інформує Львівська ОВА.

Медичний директор з хірургічної роботи Богдан Мальований, анестезіолог Володимир Міщук, щелепно-лицева хірургиня Христина Погранична та медсестра Галина Пришляк-Герасимович пройшли тижневий курс стажування у лікарні, яка є найбільшим дитячим госпіталем Франції, зокрема Парижу. 

«Дякуємо ​​черепно-лицевому і реконструктивному хірургу Роману Хоссейн Хонсарі за співпрацю. Наступним етапом будуть стажування наших лікарів у французькій клініці по вузьких спеціальностях. Перебуватимуть медики у госпіталі упродовж місяця. Також до нашого Центру будуть приїжджати французькі колеги. У нас є цікаві випадки та складні кейси», – наголосив медичний директор з хірургічної роботи Богдан Мальований. 

Також відбулась зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом України у Франції Вадимом Омельченком.

«Вдячні Посольству України у Франції за сприяння у продовженні цього проєкту. 

Дякуємо за сприяння в реалізації даного проєкту Першій леді Олені Зеленській, міністру охорони здоровʼя Віктору Ляшку, усій команді Міністерства охорони здоров'я України, голові Львівської ОВА Максиму Козицькому, Департаменту охорони здоровʼя Львівської ОВА, Наталії Літвінський, в.о. ректора Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького Оресту Чемерису та медичному директору «Superhumans Center» Андрію Віленському», – пишуть у соцмережах «ОХМАТДИТу». 

Нагадаємо, у вересні 2023 року лікарня підписала Партнерську угоду про співпрацю із французьким госпіталем «Necker-Enfants Malades Hospital». Підписали документ в межах сателітного саміту міністрів охорони здоровʼя у Києві та третього Саміту перших леді і джентльменів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ