Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мегакрутий конкурс для студентів від Kasta.ua: як стати учасником

Ти – студент одного з вітчизняних вишів і частенько полюбляєш знімати надцікаві відеоролики? Тоді супер конкурс від Kasta.ua – саме для тебе. Не прогав свій шанс.

Нещодавно відома компанія Kasta.ua оголосила про старт конкурсу відеоробіт серед студентів вищих навчальних закладів та їх кураторів на тему «Мій виш, моє місто, моїми очима» із загальним призовим фондом цілих 100 000 гривень! Детальніше про це можна дізнатись або на офіційному сайті конкурсу videomakers.com.ua, або ж прочитавши нашу публікацію.

Що потрібно зробити

Конкурс передбачає зйомку студентом спільно з його куратором з числа викладачів навчального закладу коротенького відеоролика (до 4х хвилин) на тему «Мій виш, моє місто, моїми очима». Відеозапис повинен містити:

  • Відеопрезентацію населеного пункту, де студент навчається чи мешкає на час учбового процесу;
  • Відеопрезентацію навчального закладу за участі куратора (викладача, працівника кафедри тощо).

Крім того, учасник конкурсу повинен інтегрувати бренд Kasta.ua, проте без якихось маркетингових чи комерційних закликів (наприклад, купити той чи інший товар тощо). Така інтеграція повинна мати нейтральних характер, приміром, як сучасні технології допомагають швидко отримати ті чи інші товари, які важко знайти в звичайних магазинах тощо (в даному випадку потрібно, щоб студент і куратор проявили креатин, який дійсно чіплятиме).

Відзняте і змонтоване відео необхідно надіслати на електронну пошту [email protected], вказавши тему повідомлення «КОНКУРС ВНЗ 2021». Заявки приймаються до 20.12.2021 року. Вибір переможців та оголошення результатів конкурсу відбудеться 10.01.2022 року. Всі деталі на videomakers.com.ua.

Умови участі в конкурсі від Kasta.ua

Конкурс проводиться на всій території України. Його учасниками можуть стати студенти ВНЗ та інших навчальних закладів, котрі, зокрема, підтримали проєкт, розмістивши про нього інформацію на власних офіційних веб-ресурсах.

Що ж стосується винагороди для переможця та призерів, загальний грошовий фонд буде розділений наступним чином:

  • За перше місце: студенту 16100 грн, куратору – 16100 грн;
  • За друге місце студент і куратор отримають по 12075 грн;
  • Студент та куратор, що посядуть третє місце, отримають винагороду у розмірі 8050 грн кожному;
  • Четверте місце: студент і куратор отримають по 4025 грн.

Важливо: перш ніж взяти участь в конкурсі, ретельно ознайомтеся з правилами, відвідавши Сайт конкурса, щоб уникнути будь-яких неприємних несподіванок. Успіхів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ