Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мер Львова розказав, коли покликав Нацгвардію

Мер Львова Андрій Садовий заявив, що просив відправити до міста сили Нацгвардії вже після того, як у будівлі міськради сталася бійка. Про це він написав на своїй Facebook-сторінці.

"8 червня я офіційно звернувся до державних органів (ОДА, Нацполіція, прокуратура, СБУ) з проханням забезпечити правопорядок під час засідання сесії 9 червня", - зазначив Садовий.

"Я також телефонував Авакову і повідомив його про загрозу безпорядків у Львові. Мав інформацію про плани захоплення міськради та зриву сесії. Подальші події наочно показали, що додаткова охорона була необхідна. Рішення щодо того, кого і скільки залучати приймали органи, які мають на це відповідні повноваження", - додав він.

"Лист до Авакова з проханням про забезпечення охорони Ратуші силами Нацгвардії я скерував (УВАГА) 9 червня о 13:56 (доказ на фото). Тобто вже ПІСЛЯ всіх подій в Львівській міській раді. Ми домовились усно з керівництвом Нацгвардії, що чотири Нацгвардійці в подальшому будуть залучені до охорони", - підкреслив Садовий.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ