Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мер Любліна відвідав командування Литовсько-Польсько-Української бригади

26 листопада 2018 року мер міста Люблін Кшиштоф Жук здійснив офіційний візит до командування ЛитПолУкрБриг, де з командуним складом багатонаціональної бригади він обговорив питання співпраці місцевої громади та військового колективу. Про це повідомили у прес-службі Lithuanian-Polish-Ukrainian Brigade.

Командир бригади полковник Дмитро Братішко, його заступник полковник Артурас Ясінскас та начальник штабу полковник Міхал Малиска тепло привітали високоповажного гостя. Лідери  ЛитПолУкрБриг зауважили, що штаб багатонаціональної бригади підтримує добрі відносини з органами державної влади і місцевого самоврядування, військовими підрозділами, навчальними закладами за місцем дислокації. А військовослужбовці штабу заохочуються до участі в міських заходах та культурному житті Любліна. Саме місто має дуже сучасні акценти та гарну історичну частину.

Під час орієнтаційного брифінгу пан Кшиштоф Жук ознайомився з соціальним, економічним та культурним впливом дислокації командування Литовсько-Польсько-Української бригади імені Великого гетьмана Костянтина Острозького в Любліні.

«Це честь для мене, як для українського офіцера та командира  ЛитПолУкрБриг, перебувати в Любліні та вітати міського голову ціього славетного міста. Любілінська громада і місцева влада вже прийняли нас як своїх хороших партнерів. Тут, в багатонаціональній військовій частині, ми популяризуємо нашу сучасну співпрацю та спільну історію», - додав полковник Дмитро Братішко.

Крім того, для пана Кшиштофа Жук відбулася екскурсія штабом бригади, де він оглянув робочі місця військовослужбовців, а також перебіг командно-штабного тренування «Брейв Бос».

Наприкінці візиту мер міста Любліна залишив запис у книзі високоповажних відвідувачів  ЛитПолУкрБриг.

Lithuanian-Polish-Ukrainian Brigade

Lithuanian-Polish-Ukrainian Brigade
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ