Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мер зустрівся з львів'янином, що здійснив 24-годинний забіг у Стрийському парку

Сьогодні, 14 грудня, міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з львів’янином Валерієм Шипуновим, який 9 грудня у Стрийському парку здійснив забіг у 180 км за 24 години, щоб взяти участь у відборі до міжнародної команди учасників експедиції в Арктику.

Під час зустрічі мер подякував Валерію і подарував йому посріблену монету імені Короля Данила Галицького, а відтак – запросив активно долучатись до життя і розвитку нашого міста.

«З радістю буду чекати від вас ваших ідей, бо для мене здоровий спосіб життя львів’ян є пріоритетом. Думаю, зараз будемо мати серйозне підсилення – ми створили окрему комунальну установу Стрийський парк, і будемо його розвивати цільово, що дуже важливо для міста. Якщо будете мати нові ідеї, думки, поради, можливо, на інші теми життя міста, то я би з радістю був готовий від вас їх почути», - сказав під час зустрічі міський голова Львова Андрій Садовий.

Як розповів Валерій Шипунов, це не перший його досвід такого забігу – минулого року він пробіг з Івано-Франківська до Львова за 17 годин, хоча загалом займається гірським бігом, і цього року був у складі збірної України на Чемпіонаті світу з гірського бігу.

«Я постійно себе випробовую у той чи інший спосіб. Часто люди зупиняються, коли бачать якісь складності, навіть не пробуючи. Страх –  більший, ніж перешкоди. Мені хотілося, щоб це було таким символом для людей, щоб вони пробували цей перший крок зробити. Щоранку перед пробіжкою може бути такий страх, але як тільки вийти на вулицю з дому, то цей страх зникає, і мені хотілося це поширити і передати. Цю подію ми підготували менше ніж за тиждень, і під час забігу виникали різні ідеї, як його поширити», - сказав Валерій Шипунов. 

Зазначимо, що під час забігу до Валерія приєднувалися небайдужі люди, тому дистанцію впродовж доби він біг не сам.

Додамо, учасників арктичної експедиції, під час якої запланований 300-кілометровий забіг, обирають за допомогою голосування на сайті Fjallraven Polar.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ