Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові пройде напівмарафон: як акредитуватись журналістам

Як зазначають у ЛМР, в неділю, 12 травня, у Львові відбудеться другий від початку великої війни напівмарафон під гаслом «Не зупиняйся!». Журналістів запрошують акредитуватись на подію.
Фото ілюстративне

Напівмарафон присвячений воїнам ЗСУ, рятувальникам, медикам, волонтерам та кожному, хто наближає перемогу України. Відтак 100% від усіх стартових внесків буде спрямовано на реабілітацію та адаптацію людей у центрі НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN).

Серед учасників напівмарафону – військовослужбовці ЗСУ і ветерани, які отримали тяжкі поранення на війні, рятувальники, волонтери, лікарі та люди, які проходять реабілітацію в центрі НЕЗЛАМНІ.

Зокрема, Володимир Рудковський, військовий, який втратив ногу під час контрнаступу на Запорізькому напрямку і зараз допомагає побратимам з реабілітацією, зі своєю однорічною донечкою візьме участь у дитячих забігах.

Керівник проєкту «Ігри Героїв» Юрій Козловський долатиме дистанцію 21 км на протезі.

До «Забігу подяки» долучиться 13-річна Яна Степаненко. У квітні 2022 року дівчинка втратила обидві ноги внаслідок терористичного удару росіян по залізничному вокзалу Краматорська. Цьогоріч вона пробігла 5 км на Бостонському марафоні та вкотре довела, що українська нація – незламна.

Яна Степаненко зібрала 615 тисяч гривень на спортивний протез для військового

Разом з учасниками бігтимуть співзасновниця «Нової пошти» Інна Поперешнюк, шеф-кухар Євген Клопотенко, шоумен Анатолій Анатоліч.

Дистанції: півмарафон (21 км), 10 км, 5 км, 1 км (спеціальний «Забіг подяки»), командна п'ятірка, дитячі забіги.

11 травня буде організована видача стартових пакетів усім учасникам, а також відбудуться дитячі забіги на 100 м і 500 м. А 12 травня відбудуться забіги на 1, 5, 10, 21 км і командна пʼятірка. У межах події відбудеться і спеціальний забіг на 1 кілометр – дистанція «Забіг подяки».

Акредитація для журналістів на подію.

Нагадаємо, на час події деякі вулиці будуть закриті для руху транспорту, а частина маршрутів громадського транспорту курсуватиме зі змінами. Детально про роботу громадського транспорту читайте за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ