Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мерія Львова надаватиме 25 тис. грн допомоги військовим-контрактникам

Одноразову виплату в розмірі 25 тис. грн отримуватимуть не лише військовослужбовці-мешканці Львівської міської територіальної громади, які підписали контракт у 2019−2020 роках, але й ті, які його підписали/підпишуть у 2021 році, на строк не менше трьох років для проходження військової служби у Збройних силах України. Про це повідомили 19 лютого Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Як повідомив керівник управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин під час засідання виконкому, упродовж 2019−2020 років управління соціального захисту міста, за поданням військових комісарів м. Львова, надало одноразову виплату 235 особам, які у період з 6 червня 2019 року до 31 грудня 2020 року підписали контракт на строк не менше трьох років для проходження військової служби у Збройних силах України, на загальну суму 5 875 000 грн.

Зазначимо, Львів — лідер у наданні соціальної допомоги бійцям АТО/ООС серед усіх міст України. У місті діють дві унікальні програми, які передбачають надання воїнам та їхнім сім'ям понад 20 видів допомог і послуг. Серед них — програма про надання одноразової матеріальної допомоги в розмірі 100 тис. грн на вирішення соціально-побутових питань. Цю допомогу, зокрема, отримали 4100 військових: на ці виплати з міського бюджету скерували 410 млн грн (ця програма діятиме до 2022 року включно, і загалом на її фінансування передбачено 600 млн грн).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ