Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Мешканці пр. Чорновола шоковані майбутнім будівництвом

За адресою просп. Чорновола, 67-а планують збудувати чи то багатоповерховий будинок, чи то цілий квартал. Мешканці мікрорайону виступають проти забудови, проте навіть не можуть дізнатись, що там будують. Влада мовчить. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної регіональної парторганізації політичної партії "Українське об'єднання патріотів - УКРОП".

«Через відсутність будь-якої інформації щодо будівництва будинку та інфраструктури, яку планують звести, мешканці готуються до страйків і більш радикальних дій»,- повідомив Ігор Зінкевич, депутат Львівської міської ради від партії «УКРОП».

Саме до нього письмово звернулись люди, що проживають на проспекті Чорновола, щоб їм хоч щось дізнатись про заплановані будови.

Ще 28 березня 2016 року під час засідання постійної Комісії архітектури, містобудування та охорони історичного середовища ЛОР було розглянуто звернення гр. Ружицького А.М. щодо будівництва 17-ти поверхового житлового будинку на просп. В. Чорновола, 67-а.

Члени комісії одноголосно прийняли рішення, яким рекомендували Ростиславу Дацківу, заступнику міського голови з економічних питань та містобудування, створити відповідну комісію. До неї, за рішенням депутатів, необхідно залучити ініціативну групу мешканців мікрорайону, аби врегулювати конфлікт. Члени комісії погодились, що будівництво багатоповерхового житлового будинку чи кварталу на Чорновола, 67, а. – неприпустиме.

Минуло півроку, але жодної відповіді ні депутатська комісія, ні мешканці не отримали.

Фракція «Українське об’єднання патріотів - УКРОП» у Львівській міській раді, звертаючись до мера, Андрія Садового, пояснює що за такої ефективності, відкритості та нехтування думкою мешканців виконавчими органами Львівської міської ради, в кінцевому результаті, не виключена радикалізація та виникнення конфліктних ситуацій.

Укропівці просять мера взяти ситуацію під особистий контроль.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ