Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мешканців Львівщини закликають долучитися до Години Землі

Основними негативними наслідками зміни клімату в Україні, про які говорять вчені, є підвищення ризиків для здоров'я людини, пов'язаних практично з усіма проявами гідрометеорологічних явищ та значне зменшення врожаїв основних сільськогосподарських культур. Також зміна клімату впливає на загострення проблем з водопостачанням, посилення деградації земель та опустелювання, зменшення продуктивності, життєздатності та стійкості лісів та пришвидшення деградації екосистем. Внаслідок змін клімату виникають аварії і нестабільно функціонують електричні мережі та централізовані системи теплопостачання, інші об'єкти інфраструктури тощо. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

Підвищення енергоефективності та розвиток відновлювальної енергетики є  визначальними напрямами розвитку економіки та боротьбою зі змінами клімату.

У суботу, 28 березня, з 20.30 год. до 21.30 год. відбудеться загальносвітова кампанія Година Землі 2020.

В межах акції закликають людей по всій планеті вимкнути світло на одну годину - Годину Землі, як символ стурбованості за майбутнє Планети та єдності у бажанні захистити природу.

У 2008 році ця акція поширилася світом, у ній взяли участь більше 50 мільйонів людей з 35 країн світу. Україна Вже 9 рік поспіль приєднується до кампанії, яка має на меті привернути увагу населення планети до необхідності збереження навколишнього середовища та ощадливого використання ресурсів

У 2017 році вже більше 60 міст нашої країни приєдналися до світової спільноти, вимкнувши світло на відомих спорудах та закликавши жителів до активних дій за майбутнє Планети

Управління енергозбереження ЛОДА закликає кожного мешканця, організацію та комерційну установу  Львівщини долучитися до кампанії шляхом вимкнення необов’язкового освітлення та електричних приладів на 60 хвилин з 20.30 год. до 21.30 год 28 березня у своїх домівках чи офісах, розказати друзям та знайомим про Годину Землі і впроваджувати практики енергозбереження у повсякденному житті.

Детальніше про кампанію можна дізнатись на сайті.

Також на сайті наведені додаткові матеріали, як підтримати компанію у різних сферах діяльності.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ