Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мешканців Львівщини запрошують на Свято яблук

17 жовтня мешканців Львівщини запрошують у Палац мистецтв на відзначення Дня яблук. Про це повідомили 13 жовтня Гал-інфо пресслужбі ЛОДА.

“Таке свято проводиться в області вперше, його метою є популяризація місцевих виробників. За останні декілька років область збільшила обсяги виробництва плодів та ягід. В сільськогосподарських підприємствах площа яблуневих садів складає майже половину насаджень ( загалом 2,5 тис.га). Ліберальна податкова політика для сільськогосподарських виробників, наявність державної програми підтримки та зростання попиту на яблуко через підвищення культури споживання, створюють сприятливі умови розвитку галузі”, - зазначила т.в.о. директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Людмила Гончаренко.

 Під час заходу кожен матиме змогу продегустувати різні сорти яблук, відвідати виставку саджанців, посмакувати страви з яблук, гарно провести час під гарну музику. Для найменших учасників працюватиме локація розваг.

Окрім того, відбудеться круглий стіл на тему: «Актуальні питання галузі плодівництва». Початок заходу о 10 годині. Вхід безкоштовний, але організатори закликають приходити у засобах індивідуального захисту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ