Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мешканців Львівщини запрошують на зустріч із соло-мандрівницями

Управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації спільно з оператором авторських подорожей та експедицій "Explorer Life2запрошують на мотиваційну зустріч із соло-мандрівницями: "Подорожую сама". Про це інформує прес-служба ЛОДА.

22 травня відбудеться мотиваційна зустріч із львівськими соло-мандрівницями - жінками, які подорожують самі. До таких подорожей все ще ставляться як до вкрай ризикованого та легковажного заняття.  попри це, чимало жінок нині подорожують самі або в товаристві інших жінок.

Метою заходу є  руйнування стереотипів про жінок-мандрівниць та спонукати активнішим мандрам, промоція різних видів туризму, зокрема регіонального.

В межах заходу заплановані виступи жінок, які поділяться своїм досвідом соломандрів: журналістки-блогера Анни Аргірової; айтішниці Наталії Столяр, яку волею долі занесло до Кенії; гуру супер-економічних подорожей Ольги Гуцул; Анни Петраускене, яка відвідала норвезький архіпелаг Шпіцберген та наймолодшої мандрівниці зустрічі – Ірини Ямінської, яка самостійно подорожує з 17-ти років.

Початок заходу о 17:00 год. у молодіжному просторі “Молодо Зелено”, м. Львів, вул. Джерельна, 20.

Вхід вільний за попередньою реєтрацією.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ