Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал  |  Надзвичайні події

Міліція встановлює мотиви жорстокого вбивства на Пекарській

Сьогодні, 25 жовтня, під час прес-конференції у Львові начальник ГУ МВСУ у Львівській області Олександр Рудяк повідомив, що правоохоронці встановлюють мотиви вбивства 67-річного лікаря на вул. Пекарській у Львові, скоєне вранці 19 жовтня.

За його словами, вбивство вчинив громадянин іноземної держави, який був відрахований з одного із медичних вузів країни.

«Обставини встановили. Хуліганські дії. Мотиви зараз встановлюємо», - сказав Рудяк.

На запитання чи дає він вже свідчення Рудяк заявив: «Не коментую».

Він також подякував небайдужим свідомим громадянам, які допомогли у затриманні злочинця.

Нагадаємо, що начальник Львівського міського управління міліції Сергій Зюбаненко назвав раніше основну версію слідчих - вбивство на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин.

За словами головного міліціонера міста, вбивство сталося близько шостої ранку, коли потерпілий йшов на стоянку за своїм авто. Марокканець 1986 року народження напав на нього, почав бити. Нападника затримали перехожі, які згодом і викликали міліцію. Його забрали в ізолятор, а потерпілий, якому медики намагалися надати допомогу, помер на місці.

Відомо, що загиблий працював завідувачем травматологічним відділенням восьмої лікарні міста Львова. Нападник, громадянин Марокко, був студентом Львівського медичного університету, однак, у квітні цього року його відрахували і навіть готували документи для екстрадиції. Також відомо, що на даний час марокканець є студентом юридичного факультету одного з навчальних закладів Львова.

Як зауважив Сергій Зюбаненко, інформації про те, що бандит був відрахований з вишу саме з ініціативи загиблого, наразі немає. «Ми надіслали відповідні запити, але відповіді наразі не отримали. Неофіційно така інформація не підтвердилася», – сказав він.

Читати також: «Затриманий за вбивство лікаря у Львові марокканець відмовляється давати свідчення».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ